Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våraning

O hur hä... och vintern ra...
våren närmar sig det är bra
Och jag längtar längtar så
snart blir jag glad såsom få...




Fri vers av stenhur VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-03 17:49



Bookmark and Share


  ULJO
Ja våren är efterlängtad nu
2018-03-05

  Maj-Lis VIP
Ja , tänk att vi snart ridit ut denna vinter
2018-03-04

  walborg
TAck för alla körmusikassociationer!!!!
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP