Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöder.......




Du gav ord, som gav allt! Jag förstod, mot all sans..

Kärlek till dig, fånga mig. Ditt stora hjärta, tömmde allt.

Du fick en plats, jag blev fast. Trots jag borde, jag inget torde.

Men så en dag, du sa ja! Det vart sedan, du vet vad...

I all hast, vi smälte fast. Ögon ömma, kunnde inget gömma.

Min kärlek öppen! Din passion, vår hetta, glöder....



























Fri vers av stefan.g
Läst 583 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-06-04 20:16



Bookmark and Share


  Taggen
väldigt fint skrivet
2007-07-28

  aol
den här texten är nära
2007-05-28

    Elie
gillar din text mycket!
du skriver väldigt vackert och får verkligen fram känslan.
2007-04-16

  Karin Rosberg
Oj, det här är igenkännande; mycket fint beskrivet...
2006-12-10

    ej medlem längre
Otroligt vackra beskrivningar...kärleken förlöses nästan, bra !
2006-10-15

  Milian09
det är som om det kunde vara två
nyförälskades blickar som talade med varandra
man förstår liksom precis vad som ska
sägas och varför. den gillar jag mycket mycket!
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva