Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologins kraft


Pojke lever i misär
omgiven av droger och missbruk.
Vanvård.
Dåligt omdöme
Står upp för mamma.
Älskar henne.
Längtar efter hennes kram.
Mamma är alltid mamma
Oavsett.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 18:24



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Så är det, barn är lojala oavsett förälderns förmåga att ge barnet en bra och trygg uppväxt.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP