Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar mina handleder

Jag hatar mina handleder

de förtjänar att skäras upp

så jag kan blöda ut

på badrumsgolvet




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-04 20:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tung text, tunga tankar
2018-03-05

    ej medlem längre
förtjänar ?
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad