Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ta dig på en resa där ditt inre kan få en stunds ro Följer du med eller ej?


Jag vill ge dig ro

Natten är min musas ystra tid

Jag älskar det stillsamma
när det väcker mina mörka sidor
mitt mörker är inte våldsamt
ej heller kaotiskt

Mitt mörker,mitt dunkla inre
som bara jag känner
fast kanske inte för evigt
jag söker efter det sotsvarta själsliga ögat
vaket
sökande ser mig
ger mig allt jag vill ha

tar emot min natt som sakta flyter
som älvens dolda underströmmar
kraften, min själsliga dubbelgångare
får du stillsamt ta emot
när jag föder mitt lustfyllda ego
med din stillsamt tyglade lekamen

Kan du följa dunkelt ord
stilla glöden i min längtan
skapar dimmans sista slöjor
lättar dina tunga bördor

Följ min vilja
Följ mitt ord

Känn mitt styre
ge dig mod

Ta det sista andetaget
Känn hur smärtan följs av lugnet
allt du bär nu svävar undan
ge dig av i lättnads vindar
alla sorger trängs nu hädan

Endast tystnad
Endast stillhet

Inget tynger längre lusten
sinnet ditt är fritt i stunden




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-05 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ