Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslängtan


Om du frågar mig om problem kommer jag inte rikta
blicken mot nån annans

Men om jag ska vara ärlig skrämmer hela ditt väsen mig

Kanske är jag bara rädd för att bli lämnad

Men efter att ha sett de största vågorna på Stilla havet förstår
jag hur skört allt är

Man borde bara njuta och glädjas av det fina som speglas i skuggan
av dig

Och möta den här koltrasten som sitter och väntar om morgonen
med förundran, vördnad och tacksamhet




Fri vers av Ökvinnan
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-05 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillade konrastmetaforerna i texten.

Stillahavsvåg kontra Koltrastsång.

Kan vara svårt att förhålla dig till med bibehållen känslobalans!


2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan