Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen är döv

En förfrågan till tusentals människor
men ingen svarar
ett rop på hjälp till hela världen
men ingen hör mig

Vad ska jag göra?
Skrika högre?
Mina stämband har tjocknat
så att de inte längre gör ljud
Jag kan inte skrika högre

Jag går fram till folk på gatan
- Jag mår så dåligt, vad ska jag göra?
De tittar på mig som om jag vore en idiot
och går raskt vidare

Jag byter ut mina rop till tårar
och byter ut tårarna till blod
Nu kanske nån ser mig
eller ännu hellre, så gör de inte det
och jag får dö i lugn och ro




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-05 13:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Vad kan jag göra?
2018-03-05

    ej medlem längre
Otäck skildring
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad