Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid frukosten satte jag på radion.


Vid frukosten satte jag på radion.

Men jag stod bara ut en timme,
sedan slängde jag ut radion i trädgården.

Efter att de hade talade om vad människor
döper sina hundar till.

Och spelat Kent.

Och fortsatte efter detta att tala om
melodifestivalen.

Och Fi uttalade sig om att de ville spara
14 miljarder på försvaret.


Då brast det fullständigt för mig.

Och radion flög ut.


Så nu ljuder Beethoven i huset istället.


Två olika stycken på två olika våningar.

Pianosonat Nr. 14 på bottenvåningen.

Och Symfoni Nr. 5 i källaren.

Och jag skall nog gå upp på övervåningen,
och sätta på något med Sibelius,
så att jag inte är ensam någonstans i huset.


För då får jag fullständig frid.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-05 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP