Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fakta

Att titta på tjejerna är gratis
Därefter kostar det pengar
Min fd fru påpekade för mig
att knulla är inte gratis

Livet är som en hora
där de flesta av oss säljer sig
alldeles för billigt med tanke på
de faror man kan utsättas för i sitt yrke o.s.v

Så det är som det är
Och inget lär förändras fören den
lilla människan säger stopp
Vi tar ett exempel
Nu får det vara nog med pissiga löner
för oss städare och lokalvårdare o.s.v
De som städar upp efter så många andra...

`Suck´

Ken Cassel
6/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-03-06 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel