Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otroligt egentligen

Otroligt egentligen

att ett rent helvete i livet

kan finnas parallellt

med glädje och tacksamhet.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-06 11:59



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Håller med dig. Det är som att köra i två filer. Att ligga mitt i tror jag är sämst.
Helvetet på med säkerhetsbältet.
Dina funderingar förmedlar en bra text.
Sedan är det skönt att inte allt behöver rimma.
2018-03-10

  Stisse
Det är en spännande iakttagelse. Värd att tänka på. Viktigt att se det vackra och värdefulla trots allt svårt och svart.
2018-03-08

    Sefarge VIP
Klokt uppmärksammat!
Olika sidor på samma
Mynt. Livets paradox. ..

2018-03-06

  Den skrivande tysta
Himmel och helvete.
Ljus och mörker.
Rät och avig.

2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner