Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom epiteten

Bakom epiteten
vårdare
skötare
handläggare
utförare
uppdragsgivare
är jag en människa

Bakom epiteten
patient
klient
brukare
konfident
kund
är du en människa

Det är där vi kan mötas




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-06 21:39



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Så sant, så sant
2018-03-09

  Kungskobran VIP
Köpare och säljare.

Fint koncentrat av vårdsvängen
2018-03-07

  Bengt H VIP
Så enkelt. En riktig pärla.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP