Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväde om livet

 

 

buga för omvärlden

men slå tillbaka

mot orättvisor

visa dig ödmjuk 

inför kärleken

ty den är viktigast

lägg dig platt för

verkligenheten

den kommer alltid

ikapp

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-07 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik