Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På något vis ändå

Fastän jag lämnar delar av mig själv
bakom
kvar
var gång vi skiljs åt

Håller jag ihop på något vis ändå

Fastän jag känner mig som mest trygg
vid din sida
och rätt vilsen utan

Håller jag ihop på något vis ändå

Fastän du är min högsta dröm och verklighet
allt på samma gång
fastän jag saknar dig med varje millimeter av mig själv

Håller jag ihop på något vis ändå



Så länge jag får gå sönder lite emellanåt




Fri vers av Torkade rosor
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-07 23:34



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor