Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le

Det är ett ändlöst
mingel
Flygvärdinneleende
in i bergväggen
in i döden

Aldrig

Lossa snörningen
andas ut
korsetten
Käkarna slår igen
låser sig
om allt
ni försöker
stoppa i mig




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-08 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP