Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Algblomning snart i ett hav nära dig

 

 

vi går över broar 

korsar algblommande hav

giftgröna sjok flyter sakta

mot söder

 

håll min hand där i fukten

och stanken

håll min hand med ett fast grepp

jag vill inte halka

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-09 13:25



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Om att hitta styrka när tillvaron är hopplös
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik