Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.folkbladet.nu/1833144/catrine-fick-avslag-tva-manader-efter-sin-dod


Brevet till nästan alla i Sveriges befolkning

 

Vi vet alla att det är omöjligt att fly
från alla sorgens svarta drabanter
Men borde inte er egna mänsklighet avsky
i att se allvarligt sjuka som mutanter

Borde det inte i er födas en jobbig tomhet
i att se vad som sker hos oss idag
Borde ni inte kunna nagga lite i er själviskhet
och skänka lite från era gyllene kanters vardag

De finns de som ingenting har här hos oss
ändå röstar ni för skattesänkningar och jobbskatteavdrag
Fattar ni inte att det är med djävulen ni tar ett bloss
det är ni som halshugger utsatta med ert bidrag

Lyssna inte i de på rikas djävulska trollflöjt
förstå att alla behöver lite mer än noll
De som redan brinner kan inte starta en brand
ni är också helvetets troll om ni tittar på och ler förnöjt

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 14:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-13

  morgonstjärna VIP
talande bild du hittat
2018-03-09

  morgonstjärna VIP
absolut varje gång vi vänder oss bort från de utsatta är vi medskyldiga till brott oavsett var detta händer.
på gatan i mediedebatten på nätet hos grannen i familjen.

Varje gång är vi medskyldiga!!!
2018-03-09

    ej medlem längre
Att inte bry sig utan bara blunda för de utsattas kamp för livet eller svält till döds, är att vara medskyldig till deras undergång! Vi kan alla hamna i samma situation, det finns ingen garanti för någon i detta hänsynslösa rike!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP