Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockelse min kosa styr

Lämnar allt bakom mig!
Visslar ej vackert men längtan måste få luft
hela kroppen vibrerar med som med ett barns ivrighet
Den kalla friska doften berusar mig
allt kan ske

Möjligheter dallrar som mogna frukter
den ena vackrare än den andra!

Går sedan vilse medans jag väljer
frukterna mognar och vänder i sorg

känner hur kölden biter min smak
till frihet som lockat med guld i sin korg
skyndar nu hemåt med längtan tillbak
Hoppas att hemmet nu blir min borg




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-09 22:14



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Lite ojämnhet i rimmandet, men jag gillar "möjligheter dallrar som mogna frukter". Jättebra det!

2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ