Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipade stenar över skaren i vakna mardrömmar

Min värsta fiende,

Rädsla,

Förgörare,

Kommer alltid

Att vara tankarna

Om mig själv





En bladlös kniv utan skaft skär djupa sår




Fri vers av Torkade rosor
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor