Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitarnas pusselbit

Det är Du
min älskade
kvinna

min Lena som
hjälpt mig
att bli hel

som fått mig
att finna
och stå fast vid

vad gott är




Fri vers av Bengt VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 08:09



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint om henne
2018-03-12

    Lars J
Bravo!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP