Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av det sällsynta

Du är lika unik som en regndroppe
i ett ökenlandskap
på undersidan av min tunga
med läpparna stängda

Jag bröt mig in i ditt pulserande inre
och ett inre bröt sig fritt i mig
stormande vilt
där du kan styra vindstyrkan
och bilda orkaner

Du är mer än jag har ord
med de jag har får falla över dig
smekandes din hy
i en temperatur passande din sargade ryggrad




Fri vers av Torkade rosor
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-11 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor