Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söndagsfeeling efter en fantastisk helg


Kom låt mig....

 

 

kom till mig min underbara

kom när regnet öser ner

kom i sol kom i snöstorm

kom när våren knoppas

 

låt mig smeka dej mjukt 

låt mig känna din själs längtan 

låt mig älska dej oförbehållsamt  

var mitt hjärta nära är du snäll

 

förnim älskogs sinnlighet

ta min längtans hetta

se mig kraftlös men styrkt

min längtande åtrå möter din

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-11 20:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint Spik
gillas...
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik