Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Undvik stress
Det är farligt
Bli inte rädd nu
Du kan dö i förtid
Men slappna av

Andas lugnt
Men skynda dig
Det är bråttom
Minska stressen
Väggen är nära

Det är upp till dig
Att leva i stillhet
Men tappa inte tempo
För det har du
Inte tid med






Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 07:31



Bookmark and Share


  Bhodi
Relaterar starkt!
2018-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen farligt. Det kan jag intyga.
Själv drabbades jag av kärlkramp och har opererats. Så jag måste försöka undvika stress.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Leonina