Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken målar med svart akvarell i mitt flickrum ikväll

I mitt flickrum lever döden
Där böcker och visioner spelar rysk roulette med våra öden
Nu när vintern biter oss för varje steg vi tar
Nu när vi lämnat varandra och du var allt jag har
Visserligen tappade jag tråden någon stans på vägen
Jag slängde mig ner i ett hav av raseri och förtvivlan
Vi lämnade varandra och Ludwig sjönk ner i den eviga vilan
Jag offrade mitt hår och min ångest stryper mig utan tvekan
Du verkade vara den som förstod och Ludwig verkade vara den som dog
You sent me flying, at least for a while
Jag vet inte vad det är med ditt fucking smile
Kärleken målar med svart akvarelll i mitt flickrum ikväll
Kvinnorna under månen förklarade det som en bagatell
Men vargarna är ändå vilda
Mina intuitioner var verkligen milda
This is from Mathilda, och det var alltid jag som bestämde
Du skulle alltid vara där vad som än hände
Vad var det som hände?
Vargarna är skygga och gud nåde dem som tvivlar på dess styrka
Jag trodde att jag var din gud som du förevigt skulle dyrka
Trots att jag lever mitt i mellan inferno och heaven and hell
Är det dig jag tänker på ikväll




Fri vers (Fri form) av Linnea Roslund Erlandsson
Läst 319 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-13 00:58



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra att du skriver! Nångång lossnar nog flyriken o poetiken !!!
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Roslund Erlandsson
Linnea Roslund Erlandsson