Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inför operationen imorgon är jag helt övertygad om att jag inte kommer överleva drömmer om fridfulla bortgångar av alla möjliga människor , utom min egen Typiskt mej :)


Eftertänksamhetens rodnande ansikte

 

 

allt nedskrivet inför min död

vet inte om jag är längtande

eller lite rädd, kanske båda

nyfikenheten är så stor

vad finns efter detta?

 

jag älskar min poesi-sida

tack alla skrivande hjärtan här

till de som är låsta för livets bästa,

hoppas ni hittar koden till livets goda

 

i nästa liv vill jag vara poet i kärlekens namn

skriva så de som läser tappar andan

skriva i bilder som målas upp som de

vackraste tavlor som skådats

 

gripa tag i mottagarens själ och livslust

med inre bilder om försoning och frid

 

 

stora ord från en liten spik

men i tankevärlden får man

drömma och önska stort

 

de sista tio månaderna i livet har jag

levt fullt ut bara följt mitt hjärta

lyckliga tio månader med galna

upptåg och känslostormar

 

ett välbehövligt lyckorus efter 

tjugofem år som helt

känslomässigt avstängd

 

over and out

tjingeling 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-13 18:48



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Sänder med ett stort knippe omtanke inför morgondagen och söker affirmation för att det kommer att gå som det är tänkt!
2018-03-13

  Hopplös själ
Ser fram emot fortsatt sprudel ;)
Sköna rader om livets goda!
2018-03-13

  Fulbergarn
Välkommen tebaks då! Och spika orden som naglade !
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik