Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag är ett snedslipat mirakel

Crossfire
och
Fifty Shades



Det blir så mycket tydligare



Allt det där som du betyder för mig



Min älskling,
om vi går itu
kan vi göra det ihop?




Fri vers av Torkade rosor
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor