Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

När livsglädjen till slut återvänder
Slutar jag hacka mina trötta tänder
Kan jag åter öppna upp mina händer
Och omfamna era själar, en i sänder.

Låta värmen råda mellan våra sinnen
Njuta av vår tillvaro, skapa fina minnen
Till min själs ljusa trädgård öppna grinden
Torka bort den tatuerade tåren från kinden

Jag vill ta ett moln runt midjan för att låta
Solen komma fram, värma mina kläder våta
Låta det förflutna vara, att släppa och förlåta
Utan bekymmer utforska livets nästa gåta




Fri vers av Bakom ridån
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån