Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning av popkonstnären Jackson Pollock


Att ställa om


bord av tangenter
blinkar rött och blått

då kaparen från rymden
slår till

förvandlar hemkänslan
till något

som är
obygd och ödeland


kopplar sladdarna åter

letar på djupet istället




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-06-05 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP