Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre än bäst!

Den sköter sig bäst
som har med något av det roliga
också till vardags...
Inte bara när det skall bli fest
för i vardagen
behövs mer än väl
varenda liten glädjegest... .. .
DET ÄR JU DÄR MAN ÄR MEST!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 13:30



Bookmark and Share


  ULJO
Finna glädjen i det lilla skulle jag vilja skicka med som budskap
2018-03-16

  Fulbergarn
osså kaffe förstås
2018-03-16

  Feliaxel VIP
Vardagsglädje är viktigt i livet
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt