Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv-serie sierskan



Det nya mediet Siarina i teve
programmet "Vad andarna vet"
Hade väckt viss uppmärksamhet

Då hon lyckats intervjua
Ingvar Kamprad som sade sig
vara besviken över att man gick
omkring i vita lakan eller satt
på moln jämt och ständigt

Utan att det syntes det allra
minsta tillstymmelse av några
Intressanta möbler någonstans!

Efter någon månad gjorde hon
ett uppehåll som programledare

Då de jobbiga andesamtalen
Tog en sådan tid och kraft

Och för att Fischer höll på
att förklara Världsmästarens
hemligaste schack knep
och tala ut om sina innersta
tankar med henne

Och för att hon försökte förmå
självaste Djingis Khan att avslöja
var han låg begravd någonstans

Samt skrev en kokbok om
Caesars och Hitlers bästa
Matrecept med deras
godaste efter-livs rätter

När det var klart skulle hon
åka iväg igen med ett tv-team

För fortsatt undersökande
Journalistik inom den
spännande andevärlden

Men hennes egna levande
elaka släktingar ville hon
inte veta av som kommit
med fräcka påståenden

Om bortslarvade arv och
andra oförskämdheter

Att dessutom en Psykolog
anklagat henne för obetalda
räkningar och för att vara en
billig förslagen manipulatörska
med mytomanska schizofrena
drag


Ansågs bara av produktions
bolaget som varande ett extra
PR-plus i den pågående media
cirkusen och lanseringen utav
nya spännande produkter.

För man är ju alltid oskyldig
tills motsatsen bevisats

" The show must Go on "

Med blippande ettor
och nollor i boksluten.






Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-16 04:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Instämmer fullständigt
med kungskobrans
Kommentar! Tja och vet
Ej varifrån de får sin energi
ifrån skojarebrancher?
som plockar andras
pengar.

2018-03-16

  Kungskobran VIP
Sökandet efter nya program ideer för att vinna nya tittare får patetiska proportioner
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP