Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Del-vis hyllning till Mort Walker-serien med sina psyk-ologiskt mänskliga stereo-typer.)


Meningsskiljaktighet




När vi gått med i Nato
så har jag istället gått
o blivit Pacifist.Så nu
säger jag upp mig sa
söta fröken Fröjd,som
ändå såg rätt nöjd ut?

Nämen Gud så trist,vem
har jag närt vid min
brits svarade General
Svammelman vid stabs
-expeditionen.

Och efter en tid blev så
Generalen till pensionär

Och fröken Fröjd hon
går ibland med plakat
samt ställer till med en
massa onödigt besvär

Outgrundliga äro kvinnors
vägar som ibland kan leda
till en kultur-tants egocent
-riska levnad?






Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-26 11:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad skall man med en armé till?
jo har man ingen egen har man snart någon annans.

Tänk så jäkla onödigt med all militär och kostnader.
Det finns inga soldater mer det finns inga gevär och inte längre finns det ordet militär….
2024-04-26

  karenina VIP
Kan inte låta bli att tänka på Snorkfröken när jag läser denna, en envis Snorkfröken
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP