Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet så mycket mer än mig (tror du)

... och jag går vilse i mig själv
var gång du antyder att du har tappat bort
dig själv men inte jag

Du verkar veta så mycket mer
förstå allt bättre än mig

Men just nu stjäl jag dina ord

Du VERKAR veta så mycket mer
när du inte ens minns att en silverfärgad bil
egentligen är röd
och jag gör mig själv till ett offer

Jag kommer aldrig att be dig hålla käften,
men aldrig heller befinna mig på ditt lakan
(en blommig fleecefilt bäddad med grus)
utan öronproppar




Fri vers av Torkade rosor
Läst 207 gånger
Publicerad 2018-03-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor