Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"But your lips are venomous poison"

Läppar kladdiga av

äppelcidervinäger

smakar som bäst

utan bordsskick




Fri vers av Torkade rosor
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-16 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor