Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott i det öppna...

Nu måste jag sluta gå och nynna på min begravningspsalm

Den är så vacker och innerlig, så jag kan bara inte låta bli

Risken är att Döden åkallas

Än tycker jag det är intressant att leva

trots att Livet består av många problem




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 12:33



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Fasiken vad alla har snöat in dem själva på begravningsreman och död etc. Man ska inte ta ut sorgerna i förskott heller.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP