Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form med stort F


Fritt flöde flinar åt formen.
Famlar efter flaskan men faller.
Formulerar fattiga funderingar.
F-ektsökeri med stort F.
F-ter svaret finns inte frågan.
Finns inga svar på Frågan med stort F.
Formulerar inte fattiga funderingar efter förfrågan, men
F-ter förmåga och skiter i efterfrågan.
Fritt flöde flinar åt formen.
F:et flinar åt flödet.
Famlar efter flaskan men faller.
Förmår inte fylla mig mera.
Fortsatt fördärv fortsätter fördärva.
Fina fläckfria flickor fnissar förfinat. Jag
Fasthåller förtvivlat vid det som har förtvinat.
Famlar.
Försöker fatta, ta fasta, men fastnar.
Formen flinar åt fritt flöde.
Förnuftet flinar åt fasthållen drift.
Försöker fatta flaskan och halsa mig fri.
Flaskhalsen flinar åt famlande fingrar.
Fysiken förbereder fallet.
Funderar på frihet men finner mig fast i fundering.
Frågan med stort F forsätter förbrylla.
Fördriver liv med tidsfördriv.
Fan.
Finns det inga frågor utan frågetecken.
Får man inte fatta utan att forlora förståndet.
Får man inte flyga utan att falla. Vågar jag falla så
Flyger jag, i bästa fall.
Fysiken förbereder inte det bästa fallet.
Fastfrusen i fasa född ur förnuftet.
Famlar efter flaskan och finner forsatt fördärv.
Fina fläckfria flickor forsätter fnissa förfinat, förställt.
Förmår inte visa sin fulhet. Jag
Förmår inte förställa min.
Förfaller fortare och fortare.
Flaskan fyller sin funktion. Flinar åt fasan född ur förnuftet.
Fyller mitt mod.
Färdig att falla.
Fysiken förbereder vilket fall som helst.
Faller utan fasa för att inte flyga.
Flyger utan fasa för att falla.
Fritt flöde flinar åt formen.




Fri vers av C/O
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-06-17 00:16



Bookmark and Share


  Karl den store
Allvarligt ansatt av allitterationen. Andäktiga applåder!
2010-06-04

    Rieke
Jag ska bilda en sekt. Vi ska fastna i denna dikt och behandla den som Koranen. Sen ska vi spränga oss i småbitar och skylla på alla andra.
(Jag tyckte mycket om den här och måste läsa den många gånger till!)
2006-09-09

    Ebbapunkt
Gillar ditt fria flöde. Bra!!!/Ebba
2006-06-18

    Galten
Fett!

Tänker F-örgängligt
svårt att gripa utan att stelna
svårt att flyta utan att vilja gripa...
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

C/O