Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att benämna en känsla

Rowan Atkinson blev till en kommissarie
och av någon anledning tänker jag på dig

Du sitter som minnen
i sådant som aldrig upplevts
Hur intensivt blir då inte det som faktiskt har?
Tillsammans med det som var,
det jag hoppas på komma skall

Glödande kol under fotsulorna på Rhodos
pasta någon stans i Italien

Varma mackor smakar som bäst
tillagade där kök möter hall,
med en oljefläck kvar på mitt vita linne




Fri vers av Torkade rosor
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor