Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi



* * *


Ditt sätt att hålla mig i hand
För mig till is och sen till brand

Ditt sätt att smeka mig på rygg
Kan göra vild
Kan göra blyg




Fri vers av Marina Eugenia
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-06-05 13:07



Bookmark and Share


  Arowana
Lite nödrim där det egentligen inte behövs... Men den här dikten är gullig.
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia