Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som dem sjuka behöver medicin

 

Jag behöver dig i min närhet 
så som dem sjuka behöver medicin 
jag försöker att andas själv 
men mina lungor fungerar inte. 

Jag behöver dig i min närhet 
så som träden behöver solljus
jag försöker att se igenom tårarna 
men smärtan vill inte dämpa sig. 

Lusten har försvunnit 
min kropp är svag 
det enda jag vill nu 
är att försvinna bort 
ett litet tag 
att jag hämtar nya krafter 
för där vid perrongen 
om hon någon gång 
skulle tappa bort dig 
väntar jag med kärleken. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 03 - 18)




Fri vers av Arnela
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-18 11:38



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Du är värd att stå där på Lyckans Perrong och möta kraften och kärleken i ditt liv !
2018-04-30

  Solstrale VIP
Synnerligen underbar - liksom din nya profilbild är jätte fin! /:)
2018-04-19

    ej medlem längre
Mycket vacker...

Som en låt av kent :)
2018-03-22

  Maj-Lis VIP
Berörande vackert
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela