Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm den snö som föll i går

Vintern har varit svår

men nu kommer äntligen vår

och då glömmer vi vad som var i går




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 11:51



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, gärna glömma så
snart snön försvinner
och termometern står
på plus
2018-03-20

    Sefarge VIP
Jaa va bra!
Bara man slipper
Få det i huvudet
Som efterras från
Taket!
:}
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP