Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnötssmör smeker en gom som du vaggar mina nerver

Mitt dagboksbehövande mentala tillstånd

i en sömnberövad kropp

där sömnen ändå inte söver

dansar bokstavstankar loss

i en intensiv blandning

någon stans mellan quick step och jitterbugg

mitt i ett neonljus och raveskumseufori.


Sinnet behöver en försiktig wienervals,

höfterna nöjer sig kanske med en salsa

samtidigt som innanmätet bråkar

om att dra ut efterbörden

av Boyes brustna knoppar

eller att kela lite med Poes svarta katt.


Vad kommer någonsin att kännas

optimalt

när IKEA och ADHD

har lika många bokstäver

och bokstäver är mer än ord?




Fri vers av Torkade rosor
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-18 12:54



Bookmark and Share


  Stisse
Lysande dikt du skrivit. Ett härligt flöde med spännande bilder. Det vibrerar och jag njuter av dina formuleringar "mitt dagboksbehövande mentala tillstånd". Bländande och välfunnet.
2018-03-22

    ej medlem längre
En skön wienervals låter härligt. Men dansande bokstavstankar låter häftigt. Din text innehåller tvära, spännande kast, och jag njuter.
2018-03-22

  Tomas Karlsson VIP
"Vad kommer någonsin att kännas
optimalt
när IKEA och ADHD
har lika många bokstäver
och bokstäver är mer än ord?"

Odödliga ord!
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor