Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Virrige Vimse det är nog jag!


Virriga Vimse haiku

Apropå det galna tilltaget
Lockade till skratt det bara vällde
Så är nåden den förlåter!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 16:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat, skönt att nåden finns.Vi är nog lite vimsiga ibland dom flesta av oss.
2018-03-28

  Bo Himmelsbåge
Jaa... skönt att nåden finns, när vi är vimsiga ibland!

Kul haiku!
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy