Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Vad finns kvar
när jag kan se
rakt igenom allting

I mina drömmar
lever även de döda
som om livet har
ett enda nu

När jag faller mot marken
passerar jag ett mörker
där stjärnor tänds
och änglar sjunger

Du tar emot mig
i en värld där alla
har sina problem




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2018-03-20 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP