Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordstankar

När man minst anar det så dyker de upp,
självmordstankarna,
jag gör mitt bästa för att se det positiva,
för att leva mitt liv fullt ut,
för att döden är inte den rätta utvägen.

Jag gör mitt bästa av respekt för andra,
medveten om mina katters päls,
sätter mig gärna avskilt för allergiker,
sen pratar de bakom ryggen på mig,
då får jag känslan av att de vill att jag ska begå självmord.

Självmordstankarna lever bakom mitt leende,
fast jag försöker låta ilskan ta över,
känner att de mörka tankarna borde inte få ta över,
säger mig själv att jag är starkare än dem,
de är inte värda min respekt och vänskap.

Fast de har väckt självmordstankarna igen ...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 546 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 10:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Då du fortfarande har
"saker "kvar att ge
Till din omgivning
O även här hoppas
Att din inre tingeling
Får dig att stanna kvar
Och livsglädje strömmar
In!
2018-03-20

    ej medlem längre
sorgsna tankar...
2018-03-20

  Öknens Ros VIP
det finns ett liv för dig också, utan självmordstankar. du har dina fina katter och du har poesin, att skriva är som plåster för själen. den läker, men det tar tid. Lycka till! Håll huvudet högt!
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm