Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens väktare

 

 

låt mig bo i din själ

smeka den varsamt 

lindra ångesten med mina tårar

 

nysta upp synapsernas trassel

med balsamfingrar

ligga på rygg i din vackra trädgård

 

titta upp på grenarnas lövverk

utan att beskära det vilda

bara låta det växa fritt

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 531 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-03-22 08:33



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vacker dikt om önska kärlek
2018-03-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket vackert och mycket kvinnligt (moderligt) !!!
2018-03-25

  Vime
Kärlek.
2018-03-24

  Cikoria Blå VIP
...vacker själ du har diktat ihop...
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik