Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan att leva

Du faller ner i de mörka delarna av ditt inre,
där du ser en enda utväg trots ljuset ovan dig,
det är då du ska blunda en stund,
låta dig själv må dåligt en stund,
för att sedan lyfta blicken uppåt,
framåt med ett leende på läpparna,
sakta gå framåt ...

...säga till dig själv att ditt liv ger dig styrka.

Du tror att du inte kan låta dig själv falla,
där du återigen finner din inre styrka,
det är därför du ska tillåta dina känslor leva,
låta dem långsamt tyna bort,
för att sedan bytas ut mot andra,
glädjen som gömmer sig bakom sorgen,
långsamt vandra ...

...samtidigt som du finner styrkan att leva.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm