Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja efter påsk vet jag nog vad jag ska hänge mig åt - samma underbara Lena som innan


Narcissus poeticus

Narcissus poeticus

Den är vacker
och tidlös
den är KIB
för oss
Du är kärlekens flod
jag älskar Dig
min Lena




Fri vers av Bengt VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 14:48



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tidlösa
Blev den kallad
Livlösas
Sista sallad
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP