Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsdag vid havet

Vita ödesfåglar skriar mellan öarna, ytan krusas
lätt vid varje vingslag.
Klor mot sten, ägg
och blod.

Havets evighet
möter de förgängliga träden.
Tidernas dimma över världen. Att få vara människa här
är den största ynnesten;
karg, enslig och sagolikt vacker.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak