Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober 2003 - 12 dagar kvar till den avgörande dagen ... - tidigare publicerad här i maj 2005


Minnet av

Minnet av
vårens ljuva dofter
sommarens varma vindar
lindar sig ömt
och omsluter mitt hjärta
i den kylslagna höst
som i brytningstiden
till vinterns första snö
skänker mig tröst
och lindrar den smärta
som just nu härskar inom mig
inför insikten om
att jag kanske nu är på väg
att dö ...

Drömmen om en framtid med dig
och den kärlek jag för dig känner
håller mig kvar i livet
inför den sista striden
för att få börja leva igen
och än en gång
få njuta vinterfriden ...


©Peter Stjerngrim

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-23 00:53



Bookmark and Share


  AKT VIP
Dramatisk text som ändå inger hopp.
2018-03-23

  Kungskobran VIP
Att försona sig med döden är svårt
men ger lättnad om man lyckas
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP