Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Ur en läkares dagbok”, innehåller mest mina minnen från läkarvikariat i Norrland på 1960-talet men även några andra minnen och texter. Nedan finns länk till Bokus där boken finns både som e-bok och mjukbok men bed gärna ert bibliotek att ta hem den.


Ur en läkares dagbok

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=ur+en+l%E4kares+dagbok

Har redan fått följande positiva respons på min nya bok.

Vi alla som går till doktorn: Vad vet vi om människan bakom stetoskopet? 

Ulf Herrströmer är en bekantskap värd att göra. Han kan beskriva läkarens vardag så vi får en aning om vari yrkets hemligheter består. Varje ny patient innebär en ny utmaning. Något måste botas. Vad kan man göra? 

Vi presumtiva patienter blir åtskilligt mycket klokare av att se människan bakom yrkesrollen och få dela hans kunskaper och sinnesnärvaro när olycka eller sjukdom slagit till. Och här vi får möta en doktor som kan tala begripligt, så att vi alla förstår. 

Bo Nordstrand, filosofie doktor, Tibro




Prosa av limerick
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-23 10:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer, dina berättelser är klart läsvärda. De ger både fakta och underhållning på samma gång.
Och det är roligt att få uppleva det vi alla upplevt - fast ur läkarens perspektiv.
Lycka till med boken!
2018-04-09

  aol
Kan bara säga skaffa er Ulfs Ur en läkares dagbok,hans skrift borrar sej in mot hjärtat så väl han fångar känslan inom den levande människan, sitter just nu åter bänkad och läser om hans starka berättelser .
2018-04-07

  aol
Instämmer i kören tack för trevlig läsning,
2018-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Boken finns numere på Laholms bibliotek, tack för trevlig läsning!
2018-03-24

  walborg
Rack för trivsam läsning
2018-03-23

  Gunnel Eriksson VIP
Trevlig och intressant läsning,
som man blir glad av.
2018-03-23

  AKT VIP
Spännande läsning.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick