Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker natt som dag

efter en kvinna att älska och skämma bort
En som är på samma nivå som en annan
En som tycker om att pussas och kramas lite grann
Och jag har hört att hon bara ska finnas här någonstans
ibland oss
Så nu behöver jag bara hitta henne för att ha en chans
till lite kärleksfull romans
Bara hon och jag
Vi två
För då vet jag precis vart vi ska gå

Jo, vi ska ut och flyga till ett land där vinden blåser fri
medan solen lyser varm
Ett vackert ställe där man måste torka bort svetten
ifrån pannan
Ett förtjusande ställe vid havet där vi ensamma har
tillgång till våran egen badstrand
med gyllene vit sand
Och där vi kan ligga och lata oss hand i hand och bara
titta på varann
Eller varför inte älska lite grann då vi skapar oss riktigt
starka band
Så det enda som jag önskar mig just nu är att den här
drömmen och sagan ska bli helt sann
Och sen spelar det ingen roll om hon heter Ann
eller Susan
För vad hon än heter vill jag tro att hon har ett
vackert namn
Så jag fortsätter med mitt sökande natt som dag
eftersom jag för det motsatta könet är så svag...

Ken Cassel
24/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-24 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel