Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blänk av dom där fyra. Nr 1.


Bungalow Bill


jag drar i ett band
den ena kamelen ligger ner
den är lastad med bruna väskor
den andra
den som är ljus
är på väg upp
eller ner
det ser ut som om den
knäböjer

det
är en stor
ornamenterad
flaska mellan dem
och
ännu har
ingen av de tre
önskningarna gjorts

bungalow bill
hej
bungalow bill

smaken av jord
och allt som är evighet omkring mig

dimman utan rim

i den
avgrund jag
störtade
var det bara
jag som kunde
fångas

jag kanske är tokig
men det finns brinnande bevis
för att solen går upp
efter detta

från trädkronorna
släpps
våra blåa låtar
om att sch
allt e bra

jag är ackord och blygsel
vind av deras sand och tomhet
jag är en
giraff under dem
jag är en hals
med tusen sånger
som bara börjat




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-26 11:06



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Beatles, White album?
2018-03-28

  catharina.jerbo VIP
och jag flyger med över, under och genom dina ord. härligt!
2018-03-26

  objekt3
Så bra
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm